Rolsteiger

mijnrolsteiger is een online verhuurservice en webshop voor rolsteigers en kamersteigers, speciaal voor de particulier en het MKB in het Gooi en omstreken.

Via mijnrolsteiger vindt de particulier of de zelfstandige ondernemer online snel en gemakkelijk een rolsteiger of kamersteiger die binnen 24 uur kan worden geleverd.
mijnrolsteiger onderscheidt zich op prijs, snelle levering en flexibiliteit.
Ons werkgebied omvat met name 't Gooi (Bussum, Naarden, Huizen, Laren, Hilversum, Blaricum) Amersfoort, Utrecht en Flevoland.


Bij www.mijnrolsteiger.nl kunt u als particulier voor het schilderen van uw huis of dakkapel eenvoudig online uw rolsteiger huren. Maar ook voor u als zelfstandig ondernemer is het mogelijk snel en eenvoudig een rolsteiger te reserveren. Vandaag besteld, morgen in huis. mijnrolsteiger onderscheidt zich op prijs, snelle levering en flexibiliteit. De rolsteigers kunt u zelf of door ons laten opbouwen. 

De kosten zijn volledig transparant. Met enkele muisklikken wordt de offerte online getoond. mijnrolsteiger kiest er bewust voor duidelijk te specificeren wat de bijkomende kosten zoals transport- en eventuele montagekosten zijn, zodat u vooraf altijd precies weet waar u aan toe bent.

Copyright © 2021, mijnsteiger b.v., Alle rechten voorbehouden.